Op 11 oktober aanstaande bestaat het Klein Orkest Rolde 25 jaar. Het jaar 2020 zou in het teken staan van dit jubileum. Er waren ver gevorderde voorbereidingen voor verschillende muzikale activiteiten, met ter afsluiting een groots jubileum concert. Helaas hebben we onze plannen door de komst van Corona aan moeten passen.

Wij zijn dan ook trots dat we in het kader van ons 25 jarig jubileum onze cd  ‘Amazing Brass with Good Company’ kunnen presenteren.
De titel ‘Amazing Brass with Good Company’ is afgeleid van twee titels op de cd. Het zijn verbazingwekkend mooie composities en arrangementen voor brass ensemble die bij Klein Orkest Rolde al 25 jaar zorgen voor veel speel vreugde met elkaar.

Graag nodigen wij u uit om onze cd presentatie, met een muzikale omlijsting, bij te wonen op zondag 11 oktober 2020 in Zalen centrum Hofsteenge te Rolde.
I.v.m. de Corona maatregelen kunnen wij geen grote groepen ontvangen, daarom zal de cd presentatie in 2 sessies plaatsvinden.
Per sessie kunnen we 50 bezoekers ontvangen, uiteraard met inachtneming van de dan geldende Corona maatregelen.

U kunt zich via de website aanmelden. Zie aan de rechterzijde voor het keuzemenu of klik hier

Tevens kunt u telefonisch reserveren via:
Marion Burghgraef 06-10270935
Karen Pereboom-Hekker 06-40136640

Sessie 1 is van 14.00 – 15.30 uur
Sessie 2 is van 16.00 – 17.30 uur

Tijdens de cd presentatie kunt onze cd voor €10 aanschaffen. Tevens kunt de cd bestellen via contact@kleinorkestrolde.nl

Wij hopen op uw komst!!

Met muzikale groet,
De leden van Klein Orkest Rolde